UVJETI POSLOVANJA

Proizvode personaliziramo i šaljemo po vidljivoj uplati, najmanje dva puta tjedno, OVERSEASOM. Poštarina se plaća unaprijed, uz proizvod. Budući da su proizvodi personalizirani, pakete ne šaljemo pouzećem. Dostavljaču treba 2-5 radnih dana za isporuku, a po slanju paketa možete nas tražiti da Vam pošaljemo prijamni broj po kojem možete pratiti pošiljku na web stranici Overseasa. Kupac je dužan prilikom preuzimanja pošiljke provjeriti eventualna oštećenja na pošiljci i odmah ih reklamirati poštaru koji je robu dostavio. Ukoliko kupac ne podigne na vrijeme poslani paket, on će se vratiti na našu adresu, a troškove ponovnog slanja snosi kupac.

KAKO NARUČITI

Odaberite boju, upišite željeni tekst u za to odabrane rubrike. Tekst nije obavezan, pa u slućaju da ga ne želite, upišite samo crticu-. Jedan redak teksta po proizvodu je u cijeni proizvoda, dok se svaki slijedeći redak naplaćuje.

Također označite rubriku ukoliko želite ilustraciju. One se također posebno naplaćuju.

Može se naručiti i guma ukoliko je proizvod ne sadrži, ali ona nije fiksna i može se skinuti s proizvoda,te se posebno naplaćuje.

Kad nam pošaljete upit, izračunat će se cijena spoštarinom, te ćete dobiti povratnu ponudu sa svim uračunatim dodacima (dodatni redovi teksta, ilustracije, dostava) i odmah ćete vidjeti koliki je iznos Vaše uplate. Također ćete dobiti i IBAN obrta na koji ćete uplatiti iznos koji pokriva sve naručeno uvećano za poštarinu. Narudžbu ćemo izraditi i poslati po vidljivoj uplati, na adresu koju ste naveli u upitniku. Paketiće šaljemo najmanje tri puta tjedno, a dostavi treba 2-4 radna dana za isporuku.

Proizvode ne personaliziramo prije vidljive uplate, pa paketiće ne šaljemo pouzećem.