UVJETI POSLOVANJA

Proizvode personaliziramo i šaljemo po vidljivoj uplati, U NAJBRŽEM MOGUĆEM ROKU, OVERSEASOM. Poštarina se plaća unaprijed, uz proizvod. Budući da su proizvodi personalizirani, pakete ne šaljemo pouzećem. Dostavljaču treba 2-5 radnih dana za isporuku, pa se paketić čeka 7-10 radnih dana. Po slanju paketa možete nas tražiti da Vam pošaljemo prijamni broj po kojem možete pratiti pošiljku na web stranici Overseasa. Kupac je dužan prilikom preuzimanja pošiljke provjeriti eventualna oštećenja na pošiljci i odmah ih reklamirati poštaru koji je robu dostavio. Ukoliko kupac ne podigne na vrijeme poslani paket, on će se vratiti na našu adresu, a troškove ponovnog slanja snosi kupac.

KAKO NARUČITI

Odaberite boju, upišite željeni tekst u za to odabrane rubrike. Tekst nije obavezan, pa u slućaju da ga ne želite, upišite samo crticu -. Jedan redak teksta po proizvodu je u cijeni proizvoda, dok se svaki slijedeći redak naplaćuje.

Također označite rubriku ukoliko želite ilustraciju. One se također posebno naplaćuju.

Može se naručiti i guma ukoliko je proizvod ne sadrži, ali ona nije fiksna i može se skinuti s proizvoda,te se posebno naplaćuje.

Kad nam pošaljete upit, izračunat će se cijena spoštarinom, te ćete dobiti povratnu ponudu sa svim uračunatim dodacima (dodatni redovi teksta, ilustracije, dostava) i odmah ćete vidjeti koliki je iznos Vaše uplate. Također ćete dobiti i IBAN obrta na koji ćete uplatiti iznos koji pokriva sve naručeno uvećano za poštarinu. Narudžbu ćemo izraditi i poslati po vidljivoj uplati, na adresu koju ste naveli u upitniku. Molimo da u opis plaćanja stavite #BROJ NARUDŽBE.

Proizvode ne personaliziramo prije vidljive uplate, pa paketiće ne šaljemo pouzećem.