POLITIKA PRIVATNOSTI – MOJ PLANER, obrt za proizvodnju i dizajn

Molimo da pažljivo pročitate ovu Politiku privatnosti kako biste se informirali o postupcima i pravilima koje primjenjujemo za zaštitu osobnih podataka. Korištenjem naše internetske stranice potvrđujete da ste pročitali ovu Politiku privatnosti te da je razumijete. Korištenjem ove web stranice dajete privolu na ovu Politiku privatnosti.

MOJ PLANER, obrt za proizvodnju i dizajn je posvećen potpunom poštovanju Vaše privatnosti i Vaših osobnih podataka.

Ovom Politikom privatnosti opisuju se postupci koje MOJ PLANER, obrt za proizvodnju i dizajn poduzima u svrhu zaštite privatnosti.MOJ PLANER, obrt za proizvodnju i dizajn će podatke o Vama upotrebljavati u skladu s primjenjivim zakonskim zahtjevima koji se odnose na zaštitu osobnih podataka.

Ova internetska stranica, kao i poslovno-informacijski sustavi obrta MOJ PLANER, usklađeni su sa sljedećim nacionalnim i EU pravnim okvirom u pogledu zaštite podataka i privatnosti korisnika:

  • Opća uredba o zaštiti podataka (GDPR) (Uredba (EU) 2016/679),
  • Direktiva o privatnosti u elektroničkim komunikacijama (Direktiva 2002/58/EC).

Internetska stranica će se kontinuirano ažurirati u skladu s relevantnom zakonskom regulativom zaštite podataka i privatnosti.

MOJ PLANER, obrt za proizvodnju i dizajn, prikuplja samo ograničene količine informacija o Vama, koje su nužne kako bismo odgovorili na Vaš zahtjev ili isporučili narudžbu,u svrhu uspostave uspješne poslovne suradnje.

MOJ PLANER, obrt za proizvodnju i dizajn, primjenjuje sljedeća načela u svrhu zaštite Vaše privatnosti:

  • prikupljamo samo informacije koje su potrebne,
  • Vaši podatci se ne koriste u svrhe koje nisu navedene
  • ne čuvamo Vaše podatke ako više nije potrebno,
  • ne prodajemo, posuđujemo, distribuiramo niti javno objavljujemo Vaše osobne podatke,
  • Vaše podatke ne šaljemo trećim stranama,
  • ne koristimo nikakvu automatiziranu obradu i donošenje odluka niti profiliranje,
  • Vaše osobne podatke ne prenosimo u treću zemlju ili međunarodnu organizaciju,
  • provjeravamo da li su Vaši podaci sigurno pohranjeni.

KOJI SE VAŠI PODACI PRIKUPLJAJU TE NA KOJI NAČIN?

Ova internetska stranica se može koristiti bez davanja osobnih podataka. Nakon što nas kontaktirate putem našeg kontakt obrasca na internetskoj stranici ili izravno putem naše e-mail adrese,MOJ PLANER,obrt za proizvodnju i dizajn, prikuplja informacije o Vama. Informacije koje unosite preko internetske stranice (npr. Vaše ime, adresa e-pošte, organizacija) ili pošaljete izravnom porukom e-pošte biti će obrađene i pohranjene kako bismo Vas mogli kontaktirati i odgovoriti na Vaš zahtjev. U slučaju da ste mlađi od 16 godina obavezni ste imati suglasnost roditelja prije davanja osobnih podataka.

 

TKO VODI OBRADU OSOBNIH PODATAKA?

Obradu ove internetske stranice i Vaših osobnih podataka vodi:

MOJ PLANER, obrt za proizvodnju i dizajn

Putine 22,Zagreb

 

U KOJU SVRHU SE PRIKUPLJAJU OSOBNI PODACI?

Vaši osobni podaci se obrađuju isključivo kako bi se uspješno isporučila narudžba naših proizvoda ili pružio odgovor na Vaš zahtjev.

KOLIKO DUGO SE POHRANJUJU OSOBNI PODACI?

Vaši osobni podaci se pohranjuju u periodu kada je otvorena komunikacija sa Vama, sve u svrhu uspostave uspješne poslovne suradnje. U slučaju prekida daljnje komunikacije sa Vama, tvrtka obrt MOJ PLANER će nakon 6 mjeseci izbrisati Vaše osobne podatke.

U svakom trenutku imate pravo zatražiti zaustavljanje daljnje obrade Vaših osobnih podataka.

 

NA KOJI NAČIN SE KORISTE OSOBNI PODACI?

Vaše osobne podatke koristimo da bismo Vas kontaktirali i odgovorili na vaš zahtjev, te isporučili narudžbe iz našeg web dućana, a na Vaš zahtjev, poslati ćemo Vam i e-poštu o ostalim proizvodima i uslugama za koje mislimo da bi Vam mogli biti od interesa. MOJ PLANER, obrt za proizvodnju i dizajn, neće dijeliti Vaše osobne podatke s bilo kojom trećom stranom niti će im dopustiti pristup.

 

INFORMACIJSKA SIGURNOST OSOBNIH PODATAKA

MOJ PLANER, obrt za proizvodnju i dizajn, u slučaju prikupljanja podataka o Vama, kroz primjenjene sigurnosne, fizičke, elektroničke, tehnološke, proceduralne i organizacijske mjere, osigurava da su Vaši osobni podaci zaštićeni od slučajnog ili nezakonitog uništenja, gubitka, izmjene, neovlaštenog otkrivanja ili pristupa osobnim podacima koji se prenose, pohranjuju ili se na drugi način obrađuju.

Ako odlučite kontaktirati nas putem obrasca za kontakt na našoj internetskoj stranici ili izravno putem e-pošte, nijedan od podataka koje otkrivate neće biti pohranjen na ovoj internetskoj stranici niti će biti prenesen ili obrađen na bilo kojoj trećoj strani.

 

VAŠA PRAVA

Ako želite znati posjedujemo li i obrađujemo Vaše osobne podatke, ili ako želite pristupiti osobnim podacima koje imamo o Vama, a u svrhu:

  • pristupa svim osobnim podacima koje smo prikupili o Vama,
  • ispravljanja osobnih podataka koje imamo o Vama,
  • brisanja svih osobnih podataka koje koje smo prikupili o Vama,
  • ograničavanja obrade Vaših osobnih podataka od strane obrta MOJ PLANER
  • prigovora na obradu vaših osobnih podataka od strane obrta MOJ PLANER
  • zahtjeva za Vašim osobnim podacima koje ima obrt MOJ PLANER, u svrhu prijenosa trećoj strani,

molimo Vas da nas kontaktirate na streetofhappiness2@gmail.com. ili pošaljete svoj zahtjev na:

MOJ PLANER, obrt za proizvodnju i dizajn

PUTINE 22

10090 ZAGREB

Na Vaš zahtjev odgovoriti ćemo besplatno.

 

PRAVO NA PRITUŽBU NADLEŽNOM TIJELU

U svakom trenutku možete uložiti prigovor izravno nadležnom nadzornom tijelu, posebice u zemlji EU-a u kojoj imate uobičajeno boravište, mjesto rada ili mjesto navodnog kršenja, ako smatrate da naša obrada vaših osobnih podataka nije zakonita, putem kontakata:

 

AGENCIJA ZA ZAŠTITU OSOBNIH PODATAKA (AZOP)

Martićeva 14

HR – 10 000 Zagreb

Telefon: +385 1 4609 000

Fax: +385 1 4609 099

e-mail: azop@azop.hr

Web: http://www.azop.hr