Tetra pelene

25.00 (188.36 kn)

Set od tri tetra pelene

Koliko nam je tetra pelena potrebno za dolazak male bebe? Sve mame kažu ‘Što više!’ jer su neophodan i svestran dodatak za njegu tijekom previjanja i kupanja te za hranjenje i podrigivanje. Prižaju zaštitu bebi u kolicima, a u ljetnim danima mogu poslužiti kao lagana dekica.

Osim što ne možemo bez njih, one mogu biti i lijep dodatak zbog svojih zanimljivih boja i motiva.
Mi smo ih složili u setove po tri tetrice skladnih boja te dezena, a osim što su meke i nježne, praktičnih su dimenzija – 80×70 cm.
Idealan su poklon za zabavu darivanja bebe ili za rođenje jer će zasigurno biti zapažene i uljepšat će svaki bebin kutak. Kao dodatnu posebnost na njih dodajemo i ime bebice.
Jednostavno se održavaju, peru se u perilici rublja na 30°C, brzo se suše i glačaju. Pomno biran 100% organski pamuk ugodan je za nježnu dječju kožu jer naše bebe zadlužuju najbolje!

 

      Opis proizvoda

  • Tetra pelene 70cmx80cm
  • 100% pamuk
  • Prati u perilici rublja na 30 stupnjeva
  • Ne sušiti u sušilici, ne izbjeljivati i ne čistiti kemijski
  • Prati sa sličnim bojama
  • Proizvedeno u Hrvatskoj

PERSONALIZACIJA *

UPIŠITE IME

Kategorije: SKU: N/A

Opis

Proizvod se može naručiti zasebno ili kao dio kompleta kojeg možete složiti sami iz naše kolekcije. Odaberite proizvode, boju te ime a mi ćemo gotov komplet  zamotati u bijeli papir te spakirat i u naše Eco kutije. Ime na dekici štikamo koncem, a sve ostale proizvode personaliziramo laserom.