O nama

Sreća je stvorena da se dijeli.

Moj Planer obrt za proizvodnju i dizajn osmišljava personalizirane proizvode za krajnje potrošače. Naši proizvodi su prilagođeni mladim, modernim i osviještenim ženama i muškarcima koji vole imati posebne i limitirane proizvode u svojim kolekcijama. Iz tog razloga razvijamo brand pod nazivom Street of HAPPINESS koji u svojoj kolekciji ima nekoliko proizvoda: „MOJ PLANER“, „MY PLANNER“, „MY NOTES“, „Moji recepti“, „Moja bilježnica“, „Moja kemijska“, „MOJA BEBA“ i „Moja čestitka“. Na korice svakog od naših proizvoda imate mogućnost naručiti ispisivanje Vašeg imena, citata, izreke ili nekih drugih riječi koje su Vama bitne, potiču Vas ili motiviraju.

Svakodnevno radimo na razvijanju novih proizvoda osluškujući što potrošači žele i što im je korisno. S ponosom volimo naglasiti kako su svi naši proizvodi u potpunosti proizvedeni u HRVATSKOJ pri tom brinući o ekološkim standardima što znači da su proizvedeni od recikliranih materijala. Proizvodi su ručno šivani i lijepljeni, a čestitke u potpunosti ručno proizvedene te su zbog toga unikatne.

I dalje ćemo se svakodnevno truditi ispuniti sve Vaše želje, a Vaše pohvale, prijedloge ili kritike možete nam uputiti na streetofhappiness2@gmail.com.

Naša ulica ima svoju priču. Priču kojom koračamo, ne znajući na kakva će nas sve putovanja sreća odvesti. Naša ulica je ulica sreće. Mjesto u kojem nikada ne nedostaje nade, ne ponestaje strpljenja, ulica u kojoj snovi rastu, a ljubav cvjeta.

Svatko ima svoju priču, dopustite nam da budemo dio Vaše. Zapišite svoje bitne ili manje bitne sitnice koje Vas uveseljavaju u naše personalizirane proizvode.

Sreća je stvorena da se dijeli.


Pošaljite nam pohvalu, prijedlog ili kritiku

logo

Kontakt informacije

 
Moj Planer obrt za proizvodnju i dizajn

Adresa: Vojvodići 6, Novaki, 10432 Sveta Nedelja

Showroom: Sveta Nedjelja, potrebna najava dolaska

E-mail: streetofhappiness2@gmail.com

Sve pakete šaljemo HP-om, *rok isporuke paketa je 3-5 radnih dana od dana vidljive uplate.